Arrangementer

Så er der igen Livemusik på Cafe Svejk

Lørdag den 16. februar 2019 kl. 21:00

Til dette arrangement opkræver vi kr. 100 i entre!


Klokken 19:00 lukkes der for almindelig udskænkning, og dørene åbnes for gæster til arrangementet, der alle betaler kr. 100 i entre, indgang efter "Først til Mølle" princippet.SØREN RISLUND & BRØDRENE DAMP, blev etableret som fritidsorkester i 2010.

Udover Rislund på sang, snakketøj og mundharmonika, udgøres brødrene af

Øyvind Ougaard på trækharmonika (kapelmester hos Monrad & Rislund siden 1983) samt

Kalle Mathiesen på trommer og loop station. Kalle er en af landets mest alsidige og grænsesøgende (og morsomme) trommeslager hvis referencer –udover læssevis af soloshows (på trommer og loop station!) –tæller Søren Østergaard, Lars Hjorshøj, DR/Ramasjang samt Det kgl. Teater. Find Kalles Worldtour på Youtube og bliv øjeblikkelig fan!

Med ovennævnte instrumentering spiller Søren Rislund og Brødrene Damp gerne al slags musik. Fra Britney Spears til Frank Zappa, fra Hans Kurt over fremmede nationers nationalmelodier til C V Jørgensen og militærmarcher, og naturligvis fra eget (omfattende) Monrad & Rislund-bagkatalog.

Ikke uden grund nævnes Rislund af mange som værende foregangsmand indenfor dansk stand-up. Med sin næsten ubegrænsede sproglige tæft og satirisk vinklede hjerne binder han selvfølgelig det hele sammen. En forsigtig dom lyder: Det er stærkt underholdende!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Livemusik på Cafe Svejk

Lørdag, den 26. januar kl. 21:00Med udgangspunkt i traditionel klezmer og jidishe lieder skaber denne trio sit eget univers. Channe Nussbaum : Sang Mette Smidl : Violin Øyvind Ougaard : ...


PS Der er fri entre men plus kr 5,- pr genstand

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Cafe Svejk holder Juleøl-Release 

torsdag d. 1.11. fra kl. 18:48


                          


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lørdag 25.8.2018 kl 2100 spiller Phil Shoenfelt for første gang solo på Cafe Svejk.

 Lørdag, den 14. april 2018 kl. 21:00


Livemusik med Brian Trøjborg - "Skandinaviens bedste Elvis"Elvis on my Mind:    Brian Trøjborg blev i 2013 kåret som Skandinaviens bedste Elvis. Brian blev semifinalist i "Images of The King 2017 - World Championship".
Brian har looket, stemmen og bevægelserne i den grad. Jeg blev nærmest starstrucked, første gang jeg mødte Brian. De må fandeme ha været gode, dem der
sluttede foran Brian, men det foregik jo i Trumps eget land, så de har sikkert haft flere fans med.

Jeg vil ikke undlade at fortælle, at Brian bakkes op af et fedt og professionelt band.

"Elvis" på besøg hos Cafe Svejk - "Så bliver det ikke meget bedre"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lørdag, den 28. april 2018 kl. 21:00

Livemusik med:

"Dem med Ham" feat. Kasper Damgaard, Carsten Pedersen og Jens Eyde
Instrumental, Groovy, Rocking, Funky, Bluesy, Jazzy Stuff!!!

Der bliver fart på Cafe Svejk!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag, den 4. maj og lørdag den 5. maj 2018 kl. 21:00

Livemusik med Phil Shoenfelt & The Southern Cross (UK-CZ)


Phil skriver sange, der har noget sentimentalt, alvorligt og delvist tragisk over sig. Dog ikke at forveksle med pessimisme. Nærmere en beskrivelse 
af hvordan livet i høj grad også er, når det udtrykkes af et geni både på musik og ord. Phil har udlevet Rock & Roll Underground i UK/London og
flere år i New York. Phil kom til Prag i 1994, og det tror jeg, vi alle skal være glade for.
 
Phil synger og spiller guitar og bliver bakket solidt op af Pavel og Jarda (bas & tromme) og den nye guitarist David, som er helt forrygende.
Han har gjort et fantastisk band endnu bedre.
 
Hvis du er i tvivl eller vil vide endnu mere så gå på nettet.
 
God fornøjelse

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lørdag den 10/2 2018 kl. 21:00

Livemusik på Cafe Svejk med Trio Klezmer
Med udgangspunkt i traditionel klezmer og jidishe lieder skaber denne trio sit eget univers.

Kom og vær med.............!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Lørdag den 7. oktober 2017 kl. 16:00

Livemusik på Cafe Svejk med Benny Holst Trio
Solidt i en folkelig sangtradition blev Benny Holst

en af venstrefløjens kendeste stemmer i 70’erne, men skabte

sig samtidig en profil som en sangskriver, der kunne fortælle

en historie indigneret og medfølende. De politiske opråb

i 70’erne er engagerede, men for tidstypiske, hvorimod 1974- albummet

ikke er til at komme udenom, når den danske singer-songwriter

kongerække skal opstilles.

Kom og oplev Benny Holst Trio på Cafe Svejk, lørdag den 7 novenber kl. 16:00--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lørdag den 17. juni 2017 kl. 21:00


Livemusic på Cafe Svejk med Channe Nessbaum Kvartet
oVi glæder os meget til, at dele denne oplevelse med jer, så hjertelig velkommen hos Cafe Svejk!Søndag den 26. marts 2017 kl. 20:45


Lørdag 4.2.2017 spiller Trio Klezmer kl 2100 - der er fri entre!

- men dog kr 5,- ekstra pr genstand.
                                                                                                                        aflæg Cafe Svejk et besøg, lørdag den 4. februar, og oplev musik i verdensklasse fra kl 21:00

Trio Klezmer

Et forrygende bud på verdensmusik, der serveres på den mest spillevende facon.

Trio Klezmer har netop udsendt et nyt album med klezmermusik og jiddishe lieder.

Den nye CD hedder "ES SHEINT" og Channe Nussbaum, Mette Smidl og Øyvind Ougaard formår endnu en gang at formidle den dybe smerte og farverige glæde, der er så karakteristisk for den østeuropæiske musiktradition; KLEZMER.

Titelnummeret "ES SHEINT" er komponeret af Nussbaum, der fandt en gammel tekst i en jødisk sangbog, skrevet af en overlever fra Holocaust. Nummeret er en hyldest til både de overlevende og de faldne. Udover denne markering vil Trio Klezmer stadig gerne lave fest og ballade, hvilket kan høres på mange af de øvrige skæringer på cd’en. 

Trio Klezmer spiller klezmer og jiddishe lieder i en moderne fortolkning med afstikkere over i sigøjner-musikken, hvilket bl.a. er båret af Mette Smidl, der har ungarske rødder og i mange år har spillet gipsy-musik ved siden af sin klassiske uddannelse.
Channe Nussbaum er kendt både i Danmark og på den internationale scene for at synge den jødiske klezmermusik på sin egen helt nyskabende måde i et utal af bandkonstellationer; Spielniks, Trio Klezmer og Klezmofobia. Øyvind Ougaard er en fuldvoksen harmonikaspiller, der ved, hvad det hele handler om, og som mestrer sit håndværk til fingerspidserne.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Trio Klezmer
Channe Nussbaum: Vokal, Mette Smidl: Violin, Øyvind Ougaard: Harmonika

Trio Klezmer
Med udgangspunkt i traditionel klezmer og jidishe lieder skaber denne trio sit eget univers. Her udfoldes spillemandens råstyrke såvel som nutidens rytmik og tonesprog.

Channe Nussbaum er i centrum. Ikke alene fordi hun er trioens sangerinde og sceniske frontfigur, men også fordi hun skriver en stor del af trioens materiale : Nye sange, der forener det bedste fra traditionen med et friskt pust af fornyelse.

Mette Smidl spiller rendyrket klezmer-violin, men på velvalgte steder tilfører hun et ekstra element, når hun slår sig løs i dén sigøjner-stil, der er et andet af hendes specialer og et markant bidrag til trioens særlige udtryk.

Øyvind Ougaard er en sand virtuos. I hans harmonikaspil forenes det traditionelle med elementer stort set alle musikalske genrer. Resultatet er en bund, der rummer såvel spillemandens råstyrke som nutidens rytmik og tonesprog.

Tilsammen Disse tre personligheder er gået sammen om at forfølge to mål : Dels at rendyrke traditionel klezmer og jidishe lieder. Dels at udforske nye veje ved at lade medbragte påvirkninger udfordre traditionen.
På debut-CD´en "Trio Klezmer" kan man høre resultatet.

På scenen arbejdes fortløbende videre. Udover videreudviklingen af det musikalske, giver trioens sceneoptrædener mulighed for at følge arbejdet med det verbale udtryk. Siden Marx Brothers har der næppe været nogen, der tog dén side af sagen så alvorligt (!)
Men til syvende og sidst er det musikken, der er det bærende element. Denne trio består af tre musikere, der definitivt kan deres kram. Og som tilskuer bjergtages man måske især af, at de hver for sig, og på hver deres måde, har musikken som en så naturligt integreret del af helheden, at det bliver personlighederne, der står frem og træder i karakter.

Hos Cafe Svejk afholdes der af og til forskellige arrangementer af musikalsk karakter, det være sig lokale eller udfra kommende musikere m.m. - arrangementerne bliver annonceret her på siden.

Store landskampe eller vigtige sportsbegivenheder vises på storskærm på Cafe Svejk - ofte vises disse på opfordring fra Cafeens gæster!